Feestdagenpakket

Vegan relatiegeschenk of kerstpakket

December is de maand om zakenrelaties en medewerkers extra aandacht te schenken. Het moment om te laten weten dat je hun vertrouwen en samenwerking waardeert.

Ben je voor je collega’s op zoek naar een vegan sintpakket of vegan kerstpakket? Dan ben je bij ons op het goede adres! Verras je medewerkers met een bijzonder en warm vegan feestdagenpakket.

Voor elk budget kunnen wij heerlijke sint & kerstpakketten samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een doosje vegan gevulde speculaas die door de brievenbus past, gepersonaliseerd met je bedrijfslogo en boodschap, een ambachtelijke vegan kerststol met zuivere amandelspijs in een luxe kerstdoos of een van onze andere heerlijkheden.

Wil je jouw medewerkers of zakenrelaties dit jaar ook zo’n smakelijke vegan sint & kerst cadeau doen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Vegan Paaspakket

  • Vier gezellig Pasen met je collega’s! Met Pasen kunnen wij heerlijke cadeau pakketten maken om je collega’s of werknemers mee te verrassen. Denk hierbij aan vegan paasstollen, paaskoeken, een luxe paastulband en brunchbroodjes.
   We kunnen jou al het zorgen ontnemen en verzenden de pakketten naar wens direct naar de ontvangers per pakketpost. Goed geregeld!
  • Wil je samen ontbijten of brunchen op kantoor? Wij verzorgen ook kant-en-klare ontbijtboxen en paasbrunchboxen waarmee je je collega’s kunt verwennen.
  • Ben je een ondernemer met een (vegan) restaurant, horeca of delicatessenzaak? Wij kunnen ons vegan paasassortiment ook B2B leveren aan resellers. Wil je bijv. paasbroden verkopen in je winkel? Neem via het formulier contact met ons op voor meer informatie.

  Vegan Gevulde speculaas per post

  Vegan gevulde speculaas met een dikke laag amandelspijs gemaakt met 100% amandelen en getopt met amandelschaafsel. Het is een feestje om dit pakketje door de brievenbus te ontvangen. Personaliseer het Sintgeschenk met een persoonlijke boodschap en/of logo van je bedrijf.

  Vegan Banketletter

  Ben je op zoek naar een origineel Sinterklaasgeschenk voor je relaties of werknemers? Deze plantaardige banketletter is ideaal om te schenken aan je relaties en om uit te delen aan je collega’s als blij van waardering.

  Vegan Sint Smulzak

  Een goedgevulde vegan Sint Smulzak om je personeel en hun familie mee te verrassen! Favoriet van de bakpieten!

  Vegan Kerststol met amandelspijs

  Wij bakken ambachtelijke vegan kerststollen met zuivere amandelspijs gemaakt van 100% amandelen. Deze vegan feestbroden kunnen wij ook ingepakt in luxe stoldozen leveren!

  De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1015 reviews.