Over Dutch Vegan Bakery

Sinds 2016

Dutch Vegan Bakery is in 2016 ontstaan vanuit de vraag van één van onze klanten naar een vegan appeltaart. 

Onze gevulde koeken, kaascroissants en krentenbollen genieten inmiddels landelijke roem en kunnen klassiekers worden genoemd!

 

  • Alléén hoogwaardige ingrediënten
  • Kwaliteit altijd hoog in het vaandel
  • Klanttevredenheid boven alles
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

Onze bakkerij-winkel is dinsdag tot en met vrijdag open tussen 07:00-17:00 en zaterdag tussen 07:00-16:00 (m.u.v. feestdagen).

WIST JE DAT

Wij al 25 jaar bestaan?

In de bakkerij zijn wij continu bezig om de wensen van onze klanten op te nemen in ons assortiment. Zo dienen wij met ons vegan assortiment momenteel niet alleen veganisten en vegetariërs, maar ook voedsel intolerante klanten. Onze producten zijn namelijk lactosevrij (koemelkvrij) en eivrij. Voor overige allergenen kunt u op elk moment contact opnemen met de bakkerij. Daarnaast zijn onze producten ook geschikt voor een halal en kosher dieet.

Wij boffen met onze bakkers, die gretig elke mogelijkheid grijpen in het ontwikkelen van nieuwe producten. Begin 2016 hebben wij ons assortiment verrijkt met vegan producten. Daarmee zijn we de eerste ‘vegan bakery‘ van Nederland!
Wat begon met drie vegan opties is in onze traditionele ambachtelijke bakkerij is zo uitgegroeid dat inmiddels meer dan 80% van ons assortiment volledig plantaardig is. Door het hele land genieten dagelijks onze klanten van vegan brood & banket.

Vegan Bakery staat voor échte producten!
Producten die samen met de klanten worden bepaald, geproefd en hierna pas in het assortiment worden opgenomen.

[vu_testimonials show_avatar=”1″ show_name=”1″ autoplay=”5000″ class=”” query=”size:All|order_by:date|post_type:testimonial”]

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 997 reviews.