Vegan Bakery

'een initiatief van Het Zaanse Bakkertje.'

The Dutch Vegan Bakery werkt met traditionele recepten. Tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met de behoeften van de klanten en trends in de samenleving. Dit maakt de bakkerij eigentijds en dynamisch.

In de bakkerij zijn wij continu bezig om de wensen van onze klanten op te nemen in ons assortiment. Zo dienen wij met ons vegan assortiment momenteel niet alleen veganisten en vegetariërs, maar ook voedsel intolerante klanten. Onze producten zijn namelijk lactosevrij (koemelkvrij) en eivrij. Voor overige allergenen kunt u op elk moment contact opnemen met de bakkerij. Daarnaast zijn onze producten ook geschikt voor een halal en kosher dieet.

Wij boffen met onze bakkers, die gretig elke mogelijkheid grijpen in het ontwikkelen van nieuwe producten. Begin 2016 hebben wij ons assortiment verrijkt met vegan producten. Wat begon met drie vegan opties is op het moment uitgegroeid tot 60(!) vegan producten in ons assortiment. Door het hele land hebben wij positieve reacties mogen ontvangen, wat ons ertoe heeft gedreven dit groter aan te pakken. Met trots presenteren wij u de eerste ‘Vegan Bakery’ in Nederland.

Vegan Bakery staat voor échte producten!
Producten die samen met de klanten worden bepaald, geproefd en hierna pas in het assortiment worden opgenomen.

Op de vrijdag en zaterdag hebben wij het hele vegan assortiment in de winkel, maar wees op tijd, want onze producten worden vroeg in de ochtend al weggekaapt.

U kunt uiteraard contact met ons opnemen zodat wij uw bestelling alvast voor u wegleggen.

Onze gevulde koeken, kaascroissants en krentenbollen genieten inmiddels landelijke roem en kunnen klassiekers worden genoemd!

VIDEO PRESENTATIE