Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

The Dutch Vegan Bakery op de Veggie Fair 2016

Na onze kennismaking op het Viva las Vega’s Foodfestival in Amsterdam staan wij voor de tweede keer als standhouder op een evenement. Dit keer op de Veggie Fair op 22 en 23 oktober Lissersbroek.

Veggie FairHet grootste veggie evenement van Nederland, daar moesten wij natuurlijk ook bij zijn! Op dit evenement dat dit jaar weer samenvalt met de beroemde appelpluk op het landgoed Olmenhorst zijn standhouders, producten, foodtrucks, inspirerende sprekers en veel meer te vinden. De keywords zijn: proeven, voelen en beleven. En geloof ons, met onze heerlijke producten gaat dat helemaal goed komen!

The Dutch Vegan Bakery

The Dutch Vegan Bakery staat met een bijzonder uitgebreid vegan assortiment op de Veggie Fair. Na de officiële start van de webshop in juli jl. zijn onze bakkers hard aan het werk gegaan om nieuwe bakkersproducten te ontwikkelen. Ons assortiment telt momenteel ruim 60(!) vegan producten, daar waar we nog geen jaar geleden waren begonnen met welgeteld drie! Op de Veggie Fair gaan deze nieuwe producten voor het eerst op de proef.

Waar: Landgoed De Olmenhorst, Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek
Wanneer: Zaterdag 22 en zondag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: Gratis toegang

Kom op 22 en 23 oktober naar de Veggie Fair op Landgoed Olmenhorst en geniet van een dagje veggie lifestyle!

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 980 reviews.