Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Vier Pasen met de lekkerste vegan producten

Al jaren weet je ons te vinden voor de lekkerste producten op je paasontbijt en brunch. We hebben weer een heerlijk assortiment samengesteld waarmee jij vrolijke gezichten tovert op tafel!
Voor alle eetmomenten van de dag kun je bij ons producten vinden voor Pasen. We maken ambachtelijke paasbroden op traditioneel Amsterdams recept en hebben natuurlijk allerlei hartige en zoete hapjes, volledig plantaardig!

Om vervelende vertragingen zo veel mogelijk te vermijden hanteren we weer aangepaste bestel- en verzenddata voor de paas verzendingen.

Verzending met PostNL:
Verzendmoment 1: Donderdag 21 maart -> uiterlijk te bestellen t/m dinsdag 19 maart
&
Verzendmoment 2: Maandag 25 maart -> uiterlijk te bestellen t/m vrijdag 22 maart
(wekelijkse verzending van donderdag 28 maart komt te vervallen).

Alle producten worden vers gebakken en verzonden en kunnen na ontvangst ten minste vier weken in de vriezer worden bewaard. Verdere productinformatie omtrent houdbaarheid en allergenen kun je vinden op de productpagina’s onder het kopje ‘bewaren’.

Afhalen in Zaandijk:
Uiterlijk te bestellen t/m vrijdag 29 maart en tijdens onze openingstijden op te halen in onze bakkerij.

Voor alle bestellingen geldt tijdens de feestperiode een minimale orderbedrag van € 20,- excl. verzending.

Vanwege milieuoverwegingen, mogelijke vertraging bij bezorging en extra piektoeslagen die PostNL momenteel rekent – die wij niet aan jou willen doorbelasten – hebben afhaalbestellingen onze voorkeur. Mocht je de gelegenheid hebben om je bestelling af te halen in de bakkerij dan ben je van harte welkom. In de bakkerij hebben wij bovendien een uitgebreider assortiment met o.a. gebak die wij niet in de webshop aanbieden.

*LET OP: we kunnen een maximaal aantal bestellingen aannemen, dus wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Wanneer het maximum is bereikt is het niet meer mogelijk om een verzendbestelling te plaatsen!

Klik hier om het assortiment te zien

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 980 reviews.