Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Afwijkende bestel- en verzenddata in december

Lieve mensen,

We hebben natuurlijk weer heerlijke producten ontwikkeld bovenop ons regulier assortiment om bij te dragen aan een plantaardig kerstfeest!

Om de drukte van de feestmaand voor ons handelbaar te houden in onze winkel en voor de online verkopen, maar ook op mogelijke vertragingen bij PostNL te vermijden hanteren we dit jaar weer afwijkende bestel- en verzenddata.

Vanaf 6 december komen onze kerst artikelen online op de webshop.
Bestellen t/m dinsdag 12 december -> Verzending op donderdag 14 december (levering 15 december*).
Bestellen t/m vrijdag 15 december   -> Verzending op maandag 18 december (levering 19 december*).

Al onze producten worden zo ingepakt dat deze bij ontvangst direct in de vriezer kunnen worden bewaard (ten minste vier weken houdbaar in de vriezer). Op de aparte productpagina’s in de webshop kun je de bewaar- en bereidingsadvies per product vinden.
* in de regel worden de producten de volgende dag geleverd door PostNL. In de feestperiode kan het een keer misgaan en zijn je producten een dag langer onderweg. Wij bakken de producten op de dag van de verzending vers, dus dit dagje vertraging kunnen onze producten wel aan wat betreft versheid. 

Afhalen in Zaandijk:
Uiterlijk te bestellen t/m donderdag 21 december en binnen onze openingstijden op te halen in de bakkerij.

Vanwege milieuoverwegingen, mogelijke vertraging bij bezorging en extra piektoeslagen die PostNL momenteel rekent – die wij niet aan jou willen doorbelasten – hebben afhaalbestellingen onze voorkeur. Mocht je de gelegenheid hebben om je bestelling af te halen in de bakkerij dan ben je van harte welkom. In de bakkerij hebben wij bovendien een uitgebreider assortiment met o.a. gebak die wij niet in de webshop (kunnen) aanbieden.

*LET OP: we kunnen een maximaal aantal bestellingen aannemen, dus wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Wanneer het maximum is bereikt is het niet meer mogelijk om een verzendbestelling te plaatsen!

Klik hier om het assortiment te zien

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1015 reviews.