Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Ons vegan paasassortiment staat online!

Met Pasen om de hoek is het weer tijd om te genieten van de heerlijke smaken van het seizoen. Met trots presenteren we je ons speciale Paasassortiment, met een selectie van onze beste producten voor deze feestelijke tijd van het jaar.

Onze paascollectie bevat diverse ambachtelijke zoete en hartige lekkernijen om van te genieten tijdens het ontbijt, de brunch, de lunch of als dessert na een smakelijk diner. Van traditionele paasbroden gevuld met rozijnen en noten tot ons populaire assortiment van overheerlijke koekjes en taarten, we hebben voor elk wat wils, uiteraard volledig veganistisch!

Wegens de verwachte drukte bij onze vervoerder PostNL hanteren we weer aangepaste bestel- en verzenddata voor de paas verzendingen.

Verzending met PostNL:
Donderdag 30 maart -> uiterlijk te bestellen t/m dinsdag 28 maart
&
Woensdag 5 april -> uiterlijk te bestellen t/m zondag 2 april
(reguliere verzending van donderdag 6 april komt te vervallen).

Alle producten worden vers gebakken en verzonden en kunnen na ontvangst ten minste vier weken in de vriezer worden bewaard. Verdere productinformatie omtrent houdbaarheid en allergenen kun je vinden op de productpagina’s onder het kopje ‘bewaren’.

Afhalen in Zaandijk:
Uiterlijk te bestellen t/m donderdag 6 april en tijdens onze openingstijden op te halen in onze bakkerij

Voor alle bestellingen geldt tijdens de feestperiode een minimale orderbedrag van € 20,- excl. verzending.

Vanwege milieuoverwegingen, mogelijke vertraging bij bezorging en extra piektoeslagen die PostNL momenteel rekent – die wij niet aan jou willen doorbelasten – hebben afhaalbestellingen onze voorkeur. Mocht je de gelegenheid hebben om je bestelling af te halen in de bakkerij dan ben je van harte welkom. In de bakkerij hebben wij bovendien een uitgebreider assortiment met o.a. gebak die wij niet in de webshop aanbieden.

*LET OP: we kunnen een maximaal aantal bestellingen aannemen, dus wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Wanneer het maximum is bereikt is het niet meer mogelijk om een verzendbestelling te plaatsen!

Klik hier om het assortiment te zien

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1020 reviews.