Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Kerstbestellingen 2021

It’s beginning to look like Christmas…! ✨🎄

Mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken en wij in de bakkerij zijn al druk bezig met dagelijks vele kerststollen en andere kerstspecials bakken. We hebben weer een super lekker kerstassortiment samengesteld!

Wegens de verwachte drukte bij onze vervoerder PostNL hebben we ook dit jaar aangepaste bestel- en verzenddata.

Verzendbestelling*: Wij verzenden dit jaar op woensdag 15 december -> uiterlijk te bestellen t/m zondag 12 december
en op maandag 20 december -> uiterlijk te bestellen t/m vrijdag 17 december.

Alle producten worden vers gebakken en verzonden en kunnen na ontvangst vier weken in de vriezer worden bewaard. Verder productinformatie omtrent houdbaarheid en allergenen kunt u vinden op de productpagina’s onder het kopje ‘bewaren’.

Afhaalbestelling: deze kunnen worden geplaatst tot en met 20 december en tijdens onze openingstijden worden afgehaald in onze bakkerij in Zaandijk.

Voor alle bestellingen geldt tijdens de feestperiode een minimale orderbedrag van € 20,- excl. verzending.

Vanwege milieuoverwegingen, mogelijke vertraging bij bezorging en extra piektoeslagen die PostNL momenteel rekent – die wij niet aan u willen doorbelasten – hebben afhaalbestellingen onze voorkeur. Mocht u de gelegenheid hebben om uw bestelling af te halen in de bakkerij dan bent u van harte welkom. In de bakkerij hebben wij bovendien een uitgebreider assortiment met o.a. gebak die wij niet in de webshop aanbieden.

*LET OP: we kunnen een maximaal aantal bestellingen aannemen, dus wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Wanneer het maximum is bereikt is het niet meer mogelijk om een verzendbestelling te plaatsen!

Klik hier om het assortiment te zien

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 980 reviews.