Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Generale repetitie

Vandaag was het eerste Kerst-verzendmoment voor Dutch Vegan Bakery.

Zoals een generale repetitie betaamt gaan er van allerlei drollige dingen mis.

Alles goed voorbereid, Nisanur en ik wilden om 10 uur beginnen met inpakken.

De dozen klaar gezet, de labels waren uitgeprint, klaar voor de start, de eerste 20 pakbonnen bijna verwerkt, ontdekte Yunus onze talentvolle commercieel medewerker, dat de eerste pakketten een gratis mini kerststol moesten bevatten. Dit was door de klanten verdiend bij het openen van de adventskalender op instagram. Dus met frisse tegenzin alle pakketten weer de auto uit, checken en aanvullen, dicht plakken in de auto gezet, prima opgelost!

Even later bleek dat wij een tekort aan brownie kerstboompjes hadden. Hoe kan dat nou?! Verdikkeme! Bleek dat er in plaats van een boompje twee in de pakketten was terecht gekomen. Even bij bakken is geen optie, dus pakketten checken opnieuw inpakken en je raadt het al terug de bus in.

Nou zou je denken klusje geklaard, nee nee het kan altijd erger, we kregen trek van al die heerlijke kerstboompjes, maaaaar de boompjes waren helemaal niet lekker, te veel bakpoeder! Alle pakketten met brownie boompjes weer uitgeladen, klanten gebeld en een alternatief aangeboden. Om 18.30 ging de volle bus op weg naar PostNL.

Wij zijn niet meer bang voor de echte drukke dagen. Break a leg! Kom maar op met de Kertstdrukte en de verzendbestellingen, de kinderziektes zijn er uit, wij kunnen het aan!

Teampower!

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1015 reviews.