Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Paasassortiment

De eerste paar zonnige lentedagen zijn inmiddels achter de rug, de vogeltjes fluiten en de bloemetjes bloeien. Wat is de lente toch mooi!

In deze periode zijn wij in de bakkerij bezig met nieuwe frisse fruitige recepten, maar natuurlijk vooral met ons paasassortiment. We hebben weer heerlijke recepten uitgewerkt om jouw paastafel, paasontbijt of paasbrunch te vullen met de allerlekkerste vegan heerlijkheden!

Wegens de verwachte drukte bij onze vervoerder PostNL hebben we ook dit jaar weer aangepaste bestel- en verzenddata.

Verzending met PostNL:
Donderdag 7 april -> uiterlijk te bestellen t/m dinsdag 5 april
&
Woensdag 13 april -> uiterlijk te bestellen t/m zondag 10 april
(reguliere verzending van donderdag 14 april komt te vervallen).

Alle producten worden vers gebakken en verzonden en kunnen na ontvangst vier weken in de vriezer worden bewaard. Verdere productinformatie omtrent houdbaarheid en allergenen kun je vinden op de productpagina’s onder het kopje ‘bewaren’.

Afhalen in Zaandijk:
Uiterlijk te bestellen t/m donderdag 14 april en tijdens onze openingstijden op te halen in onze bakkerij

Voor alle bestellingen geldt tijdens de feestperiode een minimale orderbedrag van € 20,- excl. verzending.

Vanwege milieuoverwegingen, mogelijke vertraging bij bezorging en extra piektoeslagen die PostNL momenteel rekent – die wij niet aan jou willen doorbelasten – hebben afhaalbestellingen onze voorkeur. Mocht je de gelegenheid hebben om je bestelling af te halen in de bakkerij dan ben je van harte welkom. In de bakkerij hebben wij bovendien een uitgebreider assortiment met o.a. gebak die wij niet in de webshop aanbieden.

*LET OP: we kunnen een maximaal aantal bestellingen aannemen, dus wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Wanneer het maximum is bereikt is het niet meer mogelijk om een verzendbestelling te plaatsen!

Klik hier om het assortiment te zien

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1015 reviews.