Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Kerstbestellingen 2022

Nu Sint weer terug is naar Spanje (en wij ondertussen stiekem allang hebben proefgebakken voor ons kerstassortiment) is het dan toch echt tijd voor de leus:

It’s beginning to look like Christmas…! ✨🎄

Hieronder willen wij u informeren over de aangepaste bestel- en verzenddata die wij hanteren in verband met de drukte bij PostNL.
Wij hebben tijdens de kerstperiode een beperkter assortiment beschikbaar voor verzending dan dat u van ons gewend bent. In de webshop zijn o.a. broden, bolletjes, cakes en muffins in deze periode niet te bestellen. Op deze manier kunnen we de drukte van de feestdagen aan en is er ruimte om genoeg kerstspecials voor u te bakken.

Verzendbestelling*:
Verzending op woensdag 14 december -> uiterlijk te bestellen t/m maandag 12 december 23:59u
Verzending op maandag 19 december -> uiterlijk te bestellen t/m vrijdag 16 december 23:59u.

Alle producten worden vers gebakken en verzonden en kunnen na ontvangst vier weken in de vriezer worden bewaard. Verdere productinformatie omtrent houdbaarheid en allergenen kunt u vinden op de productpagina’s.

Afhaalbestelling:
De afhaalbestellingen kunnen worden geplaatst tot en met woensdag 21 december en tijdens onze openingstijden worden afgehaald in onze bakkerij in Zaandijk.

Voor alle bestellingen geldt tijdens de feestperiode een minimale orderbedrag van € 20,- excl. verzendkosten. Vanwege milieuoverwegingen, mogelijke vertraging bij bezorging en extra piektoeslagen die PostNL momenteel rekent hebben afhaalbestellingen onze voorkeur. Mocht u de gelegenheid hebben om uw bestelling af te halen in de bakkerij dan bent u van harte welkom. In de bakkerij hebben wij bovendien een uitgebreider assortiment met o.a. gebak die wij niet in de webshop aanbieden.

*LET OP: we kunnen een maximaal aantal bestellingen aannemen, dus wacht niet tot het laatste moment met bestellen. Wanneer het maximum is bereikt is het niet meer mogelijk om een verzendbestelling te plaatsen!

Klik hier om het assortiment te zien

De waardering van www.veganbakery.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 997 reviews.